Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsan de porumb cu fasole neagră cremoasă a lui Amy. O porție conține 83 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 29 de cenți pe porție. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână porumb, pudră de chili, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Servit cald sau rece-cremos fasole neagră și salsa de porumb, Salsa De Fasole Neagră Cremoasă, și Fasole neagră și salsa de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați fasolea neagră, porumbul, ardeiul gras roșu, ardeiul gras verde, ceapa și pătrunjelul împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei Roșu
Fasole Neagră
Pătrunjel
Ceapă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateti smantana, maioneza, otet de vin rosu, chimen, praf de chili, sare, praf de usturoi si piper negru impreuna intr-un bol separat; se toarnă peste amestecul de legume-fasole. Aruncați ușor pentru a acoperi.
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.