Amestecați Cartofi Prăjiți Cu Unt De Ierburi

Amestecați Cartofi Prăjiți Cu Unt De Ierburi
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo în cutia dvs. de rețete, cartofi prăjiți amestecați cu unt de plante ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 388 de calorii. Pentru 1,06 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de ulei de canolan, piper, cimbru și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu un scor de lingură de 77%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi prăjiți amestecați cu unt de ierburi, Baba Ghanoush de ierburi prăjite la foc și Muschiuț de curcan prăjit cu ierburi cu sos de mango, lime și ghimbir și cartofi dulci prăjiți.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii în cuburi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Adăugați-le într-o oală mare, acoperiți-le cu apă și adăugați sare după gust. Aduceți-le la fiert, gătiți timp de 10 minute, scurgeți și răciți. Cartofii vor fi doar parțial gătiți și ar trebui să fie complet uscați înainte de a-i prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați cartofii cu uleiul de canola și întindeți-i într-un singur strat pe o foaie de copt. Se prăjește până devine crocant și gătit, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Amestecam untul inmuiat cu patrunjelul, cimbrul si rozmarinul si adaugam sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2
Când cartofii sunt gata, puneți-i într-un castron mare, amestecați cu untul de plante și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Fotografie de Kana Okada
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista