Amestecați Cartofi Prăjiți Cu Unt De Ierburi

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo în cutia dvs. de rețete, cartofi prăjiți amestecați cu unt de plante ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 388 de calorii. Pentru 1,06 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de ulei de canolan, piper, cimbru și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu un scor de lingură de 77%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi prăjiți amestecați cu unt de ierburi, Baba Ghanoush de ierburi prăjite la foc și Muschiuț de curcan prăjit cu ierburi cu sos de mango, lime și ghimbir și cartofi dulci prăjiți.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în cuburi de 2 inci.
Adăugați-le într-o oală mare, acoperiți-le cu apă și adăugați sare după gust. Aduceți-le la fiert, gătiți timp de 10 minute, scurgeți și răciți. Cartofii vor fi doar parțial gătiți și ar trebui să fie complet uscați înainte de a-i prăji.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați cartofii cu uleiul de canola și întindeți-i într-un singur strat pe o foaie de copt. Se prăjește până devine crocant și gătit, aproximativ 45 de minute.
Amestecam untul inmuiat cu patrunjelul, cimbrul si rozmarinul si adaugam sare si piper dupa gust.
Când cartofii sunt gata, puneți-i într-un castron mare, amestecați cu untul de plante și serviți imediat.