Amestec de paste cu spanac și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pastele cu spanac și slănină. Această rețetă face 25 de porții cu 154 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate, 3/4 cană de pansament italian kraft lite zesty, tăiței largi de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Amestec de paste cu spanac și slănină, Amestec De Paste Cu Spanac, și Bacon și creveți Paste Toss.
Instrucțiuni
Gatiti fidea conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, încălziți pansamentul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti si amestecati 5 pana la 7 min. sau până când se termină.
Adăugați roșiile; gatiti 1 min., amestecând ocazional.
Scurgeți tăiței, rezervând 1/2 cană din apa de gătit.
Adăugați tăiței și apă de gătit rezervată amestecului de pui în tigaie; se amestecă.
Adăugați spanac, 1/2 cană de brânză și slănină; se amestecă ușor.
Se presară cu brânza rămasă.