Amestec De Mazăre De Sparanghel
Asparagus Pea Medley ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 177 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Un amestec de brânză americană ascuțită, pesmet, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Amestec De Sparanghel La Grătar, Amestec De Sparanghel Crocant, și Amestec de porumb și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea.
Scurgeți, rezervând 3/4 cană lichid de gătit.
Așezați sparanghelul într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt. Se acoperă cu mazăre, ciuperci și pimientos; pus deoparte.
Într-o cratiță mică, topiți 3 linguri de unt. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat lapte și lichid de gătit rezervat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; adăugați răspândirea brânzei, sare și piper; se amestecă până se amestecă.
Se toarnă peste legume. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet.
Se presară peste sosul de brânză.
Acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte. Sau coaceți, neacoperit, la 350 de minute, timp de 35-40 de minute sau până la bule. Dacă este refrigerat înainte de coacere, scoateți din frigider cu 30 de minute înainte.