Amestec de legume II

Amestec de legume II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Legummedley II. Această rețetă face 6 porții cu 32 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână dovlecei, condimente de ardei usturoi, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Amestec De Legume, Amestec De Legume, și Amestec De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați o tigaie mare cu spray de gătit și adăugați roșii. Gatiti la foc mediu timp de 5 minute si adaugati ardeiul de usturoi. Se amestecă ciupercile, dovleceii și dovleceii. Fierbeți până când legumele sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista