Amestec de legume de toamnă cu rozmarin și nucșoară
Amestecul de legume de toamnă cu rozmarin și nucșoară este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rozmarin, bulb de fenicul, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Potpuriu De Măsline De Toamnă, Potpuriu De Toamnă Prăjit La Cuptor, și Risotto de dovleac cu nucșoară și rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul.
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe lungime; aruncați miezul.
Tăiați fiecare jumătate în trei pene.
Combinați fenicul, dovleceii și următoarele 7 ingrediente (prin nucșoară) într-o tigaie mare de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 35 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Presărați amestecul de legume cu brânză, dacă doriți.