Amestec de ierburi proaspete și cremă de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați să încercați ierburi proaspete și cremă de brânză. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 266 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte, cremă de brânză, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată Proaspătă De Mazăre, Ierburi Și Brânză, Ravioli proaspeți de porumb cu sos de cremă de plante, și Souffl cu branza de capra si ierburi proaspete 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle, laptele, sarea și piperul într-un castron mare și bateți până când ouăle sunt rupte și amestecul este bine combinat; pus deoparte.Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic până la spumare.
Se toarnă amestecul de ouă.
Lăsați să stea netulburat până când ouăle încep să se așeze în jurul marginilor, aproximativ 1 până la 2 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, Împingeți ouăle de pe margini în centru. Împrăștiați bucățile de brânză cremă peste ouă și amestecați ușor pentru a combina.
Lăsați să stea din nou până când marginile încep să se fixeze, apoi întindeți-le înapoi într-un strat uniform. Repetați, împingând ouăle de pe margini în centru la fiecare 30 de secunde, până când ouăle sunt aproape setate și brânza este topită și combinată, pentru un timp total de gătit de aproximativ 4 până la 5 minute. (Partea superioară a ouălor ar trebui să fie încă ușor umedă.)
Scoateți tigaia de pe foc.
Se presară ierburile și se amestecă ușor pentru a se combina.