Amestec De Conopidă Prăjită Și Năut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați conopida prăjită și năutul. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 121 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 68 de cenți pe porție. Un amestec de năut, flori de conopidă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită năut Mac și brânză, Tacos de conopidă prăjită și năut, și Salată de conopidă prăjită, năut și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Întindeți conopida și nautul pe foaia de copt cu margini; se presară usturoi și piper zdrobit.
Transferați în vasul de servire.
Adăugați brânzeturi și coriandru; se amestecă ușor.