Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați conopida prăjită și năutul. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 121 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 68 de cenți pe porție. Un amestec de năut, flori de conopidă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită năut Mac și brânză, Tacos de conopidă prăjită și năut, și Salată de conopidă prăjită, năut și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți conopida și nautul pe foaia de copt cu margini; se presară usturoi și piper zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Coaceți 30 min.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați în vasul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați brânzeturi și coriandru; se amestecă ușor.