Amestec de condimente de vară

Amestec de condimente de vară
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, amestecul de condimente de vară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8. Această marinadă are 81 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, semințe de muștar, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 97%. Rețete similare sunt Amestec de cinci condimente, Amestec De Condimente!, și Chai Spice Mix.

Instrucțiuni

1
Pur și simplu amestecați toate condimentele împreună într-o pungă sau un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pentru a utiliza, pur și simplu transferați amestecul într-o moară de ardei pentru a măcina peste carne, pește sau legume înainte de grătar sau adăugați direct în curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Piper PolizorPiper Polizor
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Revista