Amestec De Cacao Fierbinte

Amestec De Cacao Fierbinte
Amestecul de cacao fierbinte ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 45 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 211 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, laptele praf, crema de lapte praf și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Weight Watchers Coconut Hot Cocoa prietenos pentru a sărbători Ziua Națională de cacao, Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble, și Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, combinați laptele praf, zahărul de cofetărie, pudra de cacao și smântâna. Se amestecă până se combină bine. Depozitați amestecul de cacao într-un recipient etanș. Face aproximativ 15 căni se amestecă, sau suficient pentru aproximativ 45 de porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Lapte PrafLapte Praf
Cremă De CafeaCremă De Cafea
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Pentru 1 porție, puneți 1/3 cană amestec de cacao într-o ceașcă de cafea sau cană și adăugați 3/4 cană apă clocotită. Se amestecă pentru a se dizolva. Se acoperă cu păpușă de frișcă sau câteva marshmallows, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
BezeleBezele
CafeaCafea
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista