Amenzi Herbes omletă cu ciuperci sălbatice
Nevoie de un fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Omleta cu ierburi fine cu ciuperci sălbatice ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 201 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ouă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Omletă cu ierburi fine, Amenzi Herbes Pesto Freca, și Pește întreg în sos de ierburi fine.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciupercile în tigaie; sotati 6 minute sau până când umezeala se evaporă și ciupercile încep să se rumenească.
Combinați 1 lingură de lapte, smântână, cremă de brânză, 1/8 linguriță de sare și piper într-un bol mediu; amestecați bine cu un bici.
Adăugați ciuperci în amestecul de lapte; se amestecă bine.
Combinați restul de 2 linguri de lapte, restul de 1/8 linguriță de sare, ceapă, arpagic, pătrunjel, tarhon, albușuri de ou și ouă într-un bol; amestecați bine.
Se încălzește tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Întindeți amestecul de ou uniform în tigaie; gătiți 3 minute sau până când centrul este setat. Sus cu amestec de ciuperci. Slăbiți cu grijă omleta cu o spatulă; ori în jumătate.
Tăiați omleta în jumătate.