Ambrozie Unflaky

Ambrozie Unflaky
Nevoie de o garnitură fără gluten? Ambrozia Unflaky ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 231 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați portocale mandarine, ananas, extract de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ambrosia, Ambrosia, și Ambrosia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați cocktailul de fructe, portocalele mandarine, ananasul, marshmallows, nucile, smântâna și extractul de nucă de cocos într-un castron. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră. Se amestecă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
Cereale CurcubeuCereale Curcubeu
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista