Ambrozia roz

Ambrozia roz
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia de rețete, Pink Ambrosia ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 314 calorii, 5 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați marshmallows, extract de vanilie, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes cu sare roz și piper roz, Cupcakes cu grapefruit roz cu glazură cu cremă de brânză cu grapefruit roz și Ingredienta secretă (bob de piper roz): boabe de piper roz și pa.

Instrucțiuni

1
Amesteca laptele condensat indulcit, toppingul batut si extractul de vanilie intr-un castron. Îndoiți umplutura de plăcintă cu cireșe, ananas, nucă de cocos, nuci pecan și bezele în amestecul de lapte condensat. Acoperiți vasul și lăsați la frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă bine înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista