Ambrosia Terina

Ambrosia Terina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ambrosia Terrine. Această rețetă servește 8. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nucă de cocos, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Terină Cu Coaste Scurte, Terina Ratatouille, și Terină Vegetală.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu folie de plastic și răciți. Curățați și tăiați portocalele, stoarcerea membranelor și rezervarea sucului într-un castron separat. (Fiecare picătură de suc contează.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
BolBol
2
Se amestecă împreună secțiuni portocalii și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
3
Combinați sucul de portocale proaspăt stors cu suc de portocale suplimentar pentru a face 2 căni și fierbeți cu zahăr într-o cratiță. Într-un castron separat, presărați gelatină peste 1 cană de suc suplimentar și lăsați să se înmoaie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
GelatinăGelatină
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Se toarnă sucul de portocale fiert în amestecul de gelatină și se bate până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă amestecul de portocale-nucă de cocos în tigaia pregătită. Se acoperă cu amestec de suc, se acoperă cu folie de plastic și se răcește cel puțin 3 ore. Feliați terina și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista