Ambrosia Terina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ambrosia Terrine. Această rețetă servește 8. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nucă de cocos, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Terină Cu Coaste Scurte, Terina Ratatouille, și Terină Vegetală.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu folie de plastic și răciți. Curățați și tăiați portocalele, stoarcerea membranelor și rezervarea sucului într-un castron separat. (Fiecare picătură de suc contează.)
Se amestecă împreună secțiuni portocalii și următoarele 3 ingrediente.
Combinați sucul de portocale proaspăt stors cu suc de portocale suplimentar pentru a face 2 căni și fierbeți cu zahăr într-o cratiță. Într-un castron separat, presărați gelatină peste 1 cană de suc suplimentar și lăsați să se înmoaie 1 minut.
Se toarnă sucul de portocale fiert în amestecul de gelatină și se bate până se dizolvă gelatina.
Se toarnă amestecul de portocale-nucă de cocos în tigaia pregătită. Se acoperă cu amestec de suc, se acoperă cu folie de plastic și se răcește cel puțin 3 ore. Feliați terina și serviți imediat.