Amarillo Ceviche Mixto

Amarillo Ceviche Mixto ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $2.0 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 88 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, arpagic, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cubano Mixto, Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, și Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos).
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele sosului într-un blender sau robot de bucătărie și pur și simplu până se omogenizează. Într-un castron nereactiv, amestecați sosul, creveții, caracatița, scoicile, roșiile, ardeiul gras, arpagicul și ceapa verde. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră. Înainte de servire, garnisiți cu coriandru tocat.
Aji amarillo este un ardei galben Peruvian picant. Cel mai frecvent întâlnit ca pastă de borcan pe piețele din America de Sud.
Din Marea Carte Ceviche, revizuită de Douglas Rodriguez cu Laura Zimmerman. Copyright 2003, 2010 de Douglas Rodriguez. Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.