Amaretti Tiramisu
Amaretti Tiramisu ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 407 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mascarpone, zahăr, cafea foarte tare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Amaretti Morbidi (Cookie-Uri Moi Amaretti), Biscuiți Amaretti (amaretti Fritti), și Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile și 2 linguri de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când sunt groase și palide, aproximativ 2 minute. Bateți în mascarpone până când sunt combinate.
Bateți albușurile cu sare într-un alt castron mare cu bătătoare curățate până când țin doar vârfuri moi.
Adăugați restul de 3 linguri de zahăr, puțin câte puțin, bătând, apoi continuați să bateți până când albii țin doar vârfuri rigide.
Bateți smântâna într-un alt bol cu bătătoare curățate până când ține doar vârfuri rigide. Îndoiți ușor, dar bine crema în amestecul de mascarpone, apoi pliați amestecul în alb.
Se toarnă espresso într-un castron puțin adânc. Înmuiați jumătate din amaretti (15 până la 2
în espresso timp de aproximativ 20 de secunde, întorcându-se pentru a acoperi ambele părți și lăsând excesul să picure. Aranjați în 1 strat într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Întindeți jumătate din amestecul de mascarpone uniform peste amaretti. Faceți un alt strat în același mod cu amestecul rămas de amaretti (înmuiat în espresso) și mascarpone. Se răcește cel puțin 6 ore.
* Ouăle din această rețetă nu sunt gătite.* Tiramisu poate fi răcit până la 1 zi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.