Amar De Portocale Crema De Zahar Ars

Amar De Portocale Crema De Zahar Ars
Amar de Portocale Crema de zahar ars este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 577 calorii, 13g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract/esență vanillan, smântână grea / dublă, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Orange Creme Brulee, și Marmeladă De Portocale Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalzeste cuptorul la 350 de metri cubi F / 180 de metri cubi C / GAZ
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tapetați o foaie/tavă de copt cu pergament/hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți gălbenușurile cu 1/2 cană de zahăr până când amestecul devine galben pal, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați vanilia și bateți până când aluatul devine foarte gros, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult. Folosind o spatulă de cauciuc, adăugați făina și amestecați încet și ușor în amestecul de gălbenușuri, până când abia se încorporează. (Este important să nu amestecați prea mult; o parte din floare ar trebui să fie încă vizibilă de-a lungul marginilor și în centrul bolului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un castron curat, folosind mixerul electric și bătăile curate, bateți albușurile cu cele 2 lingurițe de zahăr până se formează vârfuri moi. Folosind spatula de cauciuc, pliați ușor amestecul de albuș de ou în aluat. Nu amestecați energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Folosind o oală, în loturi mici, dacă este necesar, scoateți cu grijă aluatul într-o pungă de patiserie/conducte cu un vârf de dimensiunea 4. Introduceți linii subțiri de aluat de aproximativ 3 in/7,5 cm lungime și 1/4 in/6 mm grosime pe foaia/tava de copt pregătită, distanțându-le la aproximativ 1 in/25 mm. Folosiți o sită sau o sită cu ochiuri fine pentru a prăfui fursecurile cu zahărul de cofetărie/glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
CernereCernere
PolonicPolonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Coaceți până devin aurii, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți tava din cuptor și lăsați prăjiturile să se răcească pe tigaie timp de aproximativ 1 minut pentru a le permite să se întărească puțin. Folosind o spatulă, transferați cu atenție pe o grătar pentru a se răci complet. Repetați pentru a utiliza aluatul rămas. Ar trebui să aveți 25 până la 30 de cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Preincalzeste cuptorul la 300 buc. F / 150 buc. C / GAZ
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o cratiță medie, combinați smântâna, laptele și coaja de portocală și încălziți până când aburul începe să crească. Nu lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc și se cuibărește oala într-o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până când amestecul de cremă se răcește la temperatura camerei, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5
În timp ce amestecul de smântână se răcește, într-un castron mare, combinați gălbenușurile de ou și 1/2 cană/100 g zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Bateți până când zahărul este dizolvat și amestecat bine cu gălbenușurile. Bateți ușor amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine așezată peste un ulcior mare de măsurare a sticlei sau un bol cu o buză de turnare pentru a strecura orice solide. Împărțiți crema în mod egal între șase ramekine de 4 oz/120 ml.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Așezați într-o tigaie/tavă de prăjire și adăugați apă pentru a ajunge la 1 in/2,5 cm în sus pe părțile laterale ale ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Coaceți până când cremele sunt ferme, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în baia de apă la temperatura camerei. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Pentru a servi, îndepărtați folia de plastic/folia alimentară și așezați ușor un prosop de hârtie / hârtie absorbantă deasupra fiecărei cremă. Apăsați ușor pe prosop pentru a îndepărta orice acumulare de umiditate, având grijă să nu adânciți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12
Presărați 1 lingură de zahăr uniform peste fiecare cremă. Folosind o suflantă, treceți flacăra deasupra zahărului până se topește și devine maro auriu. (Alternativ, preîncălziți broilerul / grătarul și strecurați cremele sub broiler la 4 până la 6 in/10 până la 15 cm de sursa de căldură pentru a topi zahărul; lăsați ușa cuptorului deschisă ușor și urmăriți cu atenție, deoarece zahărul se poate arde brusc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
13
Lăsați crincormme brincormull să stea la temperatura camerei până când zahărul se întărește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
14
Dacă serviți cu fursecurile cu zahăr, așezați 2 fursecuri peste fiecare cremă, sprijinindu-le pe marginea ramekinelor și garnisiți cu mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
15
Serviți imediat. Bucurați-vă de orice cookie-uri suplimentare a doua zi sau cu un vin dulce, desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De DesertVin De Desert
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista