Puiul de pui este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, zahăr, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aluniță verde în stil Zacatecas cu pui (Pollo en Mole Verde Zacatecano), Cina in seara asta: piept de pui în ghimbir Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo), și Crockpot Chicken Mole – nu petrece toată ziua sclaving peste aragaz pentru a face mole, aici este o să-l facă într-o oală crock pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu sare și piper; saut pe toate părțile în unt topit până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Unt
2
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa, ardeiul verde și usturoiul în tigaie; sotati pana se inmoaie. Se amestecă următoarele 9 ingrediente; adăugați pui. Reduceți căldura și gătiți, acoperit, 45 de minute sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Pui întreg
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți puiul în platoul de servire și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Combinați amidonul de porumb și apa; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
6
Se adaugă în sos în tigaie; gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste. Puneți sosul peste pui.