Alune-Caramele De Cafea

Alune-Caramele De Cafea
Alune-cafea caramele este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cafea espresso instant, unt, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cafea Creme Caramele, Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care oamenii le fac atunci când fac caramele), și Cafea Cu Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați tigaia pătrată de 8 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei. Folie de unt care acoperă fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Presărați alune în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într-o cratiță grea de 3 litri, încălziți untul, zahărul brun, siropul de porumb, cafeaua uscată, siropul de alune și laptele până la fierbere. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, la 118° pe termometru bomboane sau până când cantitate mică de amestec a scăzut în ceașcă de apă foarte rece formează o minge fermă, care deține forma până la presat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă în tigaie. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți amestecul din tigaie, folosind marginile foliei pentru a ridica.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri, separând caramelele pe măsură ce sunt tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
7
Se ornează cu boabe de cafea. Înfășurați bucățile individual în folie de plastic sau hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista