Alune-Caramele De Cafea
Alune-cafea caramele este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cafea espresso instant, unt, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cafea Creme Caramele, Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care oamenii le fac atunci când fac caramele), și Cafea Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați tigaia pătrată de 8 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei. Folie de unt care acoperă fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Presărați alune în tigaie.
Într-o cratiță grea de 3 litri, încălziți untul, zahărul brun, siropul de porumb, cafeaua uscată, siropul de alune și laptele până la fierbere. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, la 118° pe termometru bomboane sau până când cantitate mică de amestec a scăzut în ceașcă de apă foarte rece formează o minge fermă, care deține forma până la presat.
Se toarnă în tigaie. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Scoateți amestecul din tigaie, folosind marginile foliei pentru a ridica.
Tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri, separând caramelele pe măsură ce sunt tăiate.
Se ornează cu boabe de cafea. Înfășurați bucățile individual în folie de plastic sau hârtie cerată.