Alun Semifreddo
Semifreddo alune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 1077 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 38 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, zahăr de cofetărie, alune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ciocolata dulce-amară, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Ciocolată Dulce-Amară ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Macaroane de alune și migdale cu Semifreddo portocaliu, Nuga de migdale Semifreddo cu sos de ciocolată dulce-amar (Semifreddo al Torrone), și Bezea de alune cu praline de alune și sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți alunele într-un singur strat pe o tigaie mică. Prăjiți nucile timp de 8 minute, până când sunt ușor aurii.
Turnați nucile pe un prosop de bucătărie curat și frecați-le pentru a îndepărta cojile.
Puneți alunele într-o pungă mare de plastic sigilabilă, sigilați punga și lăsați nucile cu un sucitor până când sunt zdrobite aproximativ. Pune deoparte.
Folosind o lingură mică de înghețată, scoateți înghețata în 16 bile de dimensiuni egale (8 din fiecare aromă) și aranjați într-un singur strat pe o farfurie rece căptușită cu folie de plastic. Acoperiți bilele de înghețată cu mai multă folie de plastic și congelați din nou până când sunt ferme.
Într-un castron mediu, bateți smântâna, un vârf de sare, zahăr și 2 linguri de lichior de alune până la vârfuri rigide, dar nu bateți prea mult.
Pentru a servi, puneți câte 2 linguri de alune (sau cafea) și înghețată de vanilie în fiecare pahar.
Adăugați în partea de sus a fiecărei 1 lingură de lichior de alune și 2 linguri de alune zdrobite.
Se toarnă 1/4 cană espresso în fiecare bol. Topim înghețata cu o păpușă de frișcă și ciocolată rasă.
Note distractive: dacă faceți acest lucru pentru o petrecere mai mare, puteți pre-scoate înghețata chiar în pahare și depozitați, acoperit, în congelator.