Alune-Mocha Dacquoise este un fără gluten farfurie. O porție conține 649 calorii, 7g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,28 USD pe porție. Dacă aveți lapte, praf de espresso instant, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Alun Dacquoise, Tort Mocha Dacquoise, și Dacquoise cu sos de Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți alunele pe o foaie de copt și coaceți până la prăjit, 12 până la 15 minute; lasa sa se raceasca complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați câte 1 cană de alune și zahăr și amidonul din cartofi într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din Cartofi
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Reduceți temperatura cuptorului la 275 grade F. aliniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Folosind un bol ca ghid, desenați trei cercuri de 7 inci pe pergament cu un creion (2 cercuri pe 1 bucată și 1 cerc pe cealaltă); întoarceți pergamentul astfel încât marcajele să fie cu fața în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Puneți albușurile de ou, 1/2 cană de zahăr și sarea într-un bol mare termorezistent. Puneți peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa) și bateți până când zahărul este dizolvat și amestecul este cald, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Scoateți vasul din cratiță și bateți cu un mixer la viteză medie-mare până când este rigid și strălucitor, dar nu uscat, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Îndoiți laptele și un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de nuci cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează, apoi pliați în albusurile rămase până se combină. Împărțiți aluatul între cele 3 cercuri de pe pergament și întindeți uniform cu o spatulă offset pentru a umple cercurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine Cu Nuci și Stafide
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Coaceți 1 oră, 30 de minute, apoi comutați poziția tigailor și continuați să coaceți până când sunt ferme, uscate și aurii, încă 1 până la 2 ore. (Straturile se fac atunci când se desprind ușor de pergament.)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să se răcească ușor pe foile de copt; decojiți pergamentul și transferați-l într-un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Între timp, faceți ganache: puneți 1 cană cremă într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde până la foarte cald, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Bateți ciocolata și pudra de espresso până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
1
Combinați restul de 4 căni de smântână și 1/3 cană de zahăr într-un bol mare și bateți cu un mixer la viteză medie până când abia ține vârfuri moi, 1 până la 2 minute. Terminați să bateți crema cu mâna cu un bici până se formează vârfuri moi; nu suprasolicitați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți 2 straturi de bezea pe o foaie de copt; întindeți jumătate din ganache pe fiecare, până la margine. La frigider până la set, 15 minute. (Dacă ganache este prea ferm pentru a se răspândi, cuptor cu microunde la intervale de 20 de secunde pentru a se înmuia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Așezați una dintre bezelele cu ganache pe un platou.
4
Se întinde cu 1 cană frișcă. Stivați cealaltă bezea acoperită cu ganache deasupra; întindeți cu un alt strat de frișcă. Se acoperă cu ultima bezea, apoi se acoperă partea superioară și laterală a tortului cu frisca rămasă. Se toacă restul de 1/3 cană de alune și se presară deasupra tortului împreună cu ciocolata rasă. Refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte înainte de servire.