Aluatul de tartă Bistro al lui Hamersley

Aluatul de tartă Bistro al lui Hamersley
Aluatul de tartă Bistro al lui Hamersley este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 141 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, apă cu gheață, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Salată Bistro Tartă-Mere, Cookie Aluat Tartă Crusta, și Tarta Cu Mere Fara Aluat (De La Fwdgf).

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, combinați făina și sarea. Tăiați rapid untul în făină, folosind un blender de patiserie sau degetele, până când bucățile de unt au dimensiunea mazării mari. (Alternativ, tăiați untul în făină pulsându-l de 8 până la 10 ori într-un robot de bucătărie, având grijă să nu supraîncălziți și să amestecați prea mult untul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aruncați amestecul pe o suprafață curată și faceți o fântână în centrul făinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Se toarnă apa cu gheață în fântână. Folosind doar vârful degetelor și lucrând rapid, combinați amestecul de făină și apa. Lucrați doar până când apa este absorbită. Aluatul va fi zdrențuit de ar trebui să țină împreună atunci când îl strângeți. Dacă pare uscat, presărați încă câteva picături de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Formați aluatul într-o formă de bușteni de aproximativ 8 inci lungime și paralelă cu marginea suprafeței de lucru. Cu călcâiul mâinii, împingeți în jos și departe de dvs. de-a lungul liniei aluatului. Cu un răzuitor de patiserie, adunați aluatul, formați-l înapoi într-un buștean și repetați acțiunea de ungere. Această tehnică, cunoscută sub numele de fraisage, va forma foi de unt în aluat, creând o crustă ușoară aproape ca foietajul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
5
Cu răzuitorul de patiserie, adunați aluatul într-o bilă; este bine dacă aluatul nu se reunește complet în acest moment. Înfășurați bine aluatul în folie de plastic, aplatizați-l puțin și lăsați-l să se odihnească la frigider cel puțin o jumătate de oră înainte de rulare. Aluatul se va păstra la frigider până la 2 zile. De asemenea, puteți îngheța aluatul, bine înfășurat; lăsați-l să se dezghețe o zi la frigider înainte de a-l folosi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Rulați și modelați aluatul în funcție de direcția rețetei dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
PENTRU A ORBI-COACEȚI CRUSTA DE TARTĂ
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Încălziți până la 375 de grade F. tapetați matrița cu folie de aluminiu, apoi umpleți folia cu greutăți de copt, fasole uscată sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Coaceți timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți folia și fasolea și continuați să coaceți până când crusta este bine rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Scoateți din cuptor și lăsați crusta să se răcească puțin înainte de a vă asambla tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Gust
13
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
14
adaugă note notele mele
15
editează notele mele
16
făcut
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista