Aluat La Grătar Cheddar Melt
Topirea Cheddarului cu aluat la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 362 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți margarină lipită, rotundă măcinată, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aluat La Grătar Cheddar Melt, Pimiento la grătar, Cheddar și slănină pe aluat, și Curcan la grătar, Cheddar și afine pe aluat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 4 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Reduceți căldura; gatiti 10 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional. Pune deoparte.
Combinați carnea de vită, piperul și sarea într-un castron mediu. Împărțiți amestecul de carne de vită în 4 porții egale, modelând fiecare într-un pat oval gros de 1/4 inci.
Așezați chiftelele pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; se fierbe 4 minute pe fiecare parte sau până se termină.
Puneți 1 felie de brânză peste fiecare dintre cele 4 felii de pâine; topiți fiecare felie cu 1 patty și 3 linguri amestec de ceapă. Acoperiți cu feliile de pâine rămase. Topiți 1/2 linguriță de unt în tigaie acoperită cu spray de gătit la foc mediu; adăugați 2 sandvișuri în tigaie. Gatiti timp de 4 minute pe fiecare parte pana se rumeneste si se topeste branza. Repetați procedura cu 1/2 linguriță de unt și restul de sandvișuri.