Aluatul de scorțișoară necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 5 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 48. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de drojdie cu creștere rapidă, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cinnamon Roll Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, {Aragaz lent} Fondue rulou de scorțișoară cu rulouri miniaturale de scorțișoară de 20 de minute, și Crescent Roll Aluat Palmiers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați drojdia, zahărul, sarea și 2 căni de făină într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Se amestecă împreună scurtarea, untul și 1 cană de apă clocotită până se topește. Se răcește la 120-13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Apă
3
Adăugați amestecul de unt și oul ușor bătut în amestecul de făină și bateți la viteză medie cu un mixer rezistent 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Scoateți bătător, și înlocuiți cu aluat cârlig atașament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Adăugați restul de 1 1/2 căni de făină, bătând 3 până la 5 minute. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când aluatul este dublat în vrac.