Aluat de Pizza în stil napolitan cu usturoi și condimente italiene
Aluatul de Pizza în stil napolitan cu usturoi și condimente italiene necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 30 și costă 2 cenți pe porție. 10 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de drojdie cu creștere rapidă, apă cu gheață, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Pizzan napolitan și aluat de grâu integral cu miere, Cartofi sotati cu condimente italiene, și Fasole Pinto Cu Condimente În Stil Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, sarea și drojdia până când se combină bine.
Se amestecă în apă cu gheață, răzuind vasul în timp ce amestecați, până când toată făina și apa au fost încorporate într-un aluat moale.
Se amestecă în 2 linguri de ulei de măsline. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până când aluatul este ferm, dar ușor lipicios, amestecând mai multă făină, dacă este necesar. Frământați usturoiul granulat și condimentul Italian în aluat. (Pasul de frământare se poate face într-o mașină de pâine setată pe setarea aluatului.)
Formați aluatul într-o rundă și puneți-l într-un bol cu ulei.
Ungeți blatul cu 1/2 linguriță de ulei de măsline, acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească până la dublu, 1 până la 2 ore. Puneți aluatul și tăiați-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-o crustă de pizza de 12 inci și așezați-o pe tigăi de pizza.
Mutați un suport în poziția de jos în cuptor și preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Coaceți crustele de pizza pe raftul inferior doar până când sunt ferme, 3 până la 7 minute. Lăsați crustele să se răcească aproximativ 10 minute înainte de a completa cu sos, brânză sau alte ingrediente dorite și reveniți la cuptor pentru a coace.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.