Aluat de Pizza în stil napolitan cu usturoi și condimente italiene

Aluat de Pizza în stil napolitan cu usturoi și condimente italiene
Aluatul de Pizza în stil napolitan cu usturoi și condimente italiene necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 30 și costă 2 cenți pe porție. 10 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de drojdie cu creștere rapidă, apă cu gheață, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Pizzan napolitan și aluat de grâu integral cu miere, Cartofi sotati cu condimente italiene, și Fasole Pinto Cu Condimente În Stil Mexican pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați făina, sarea și drojdia până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se amestecă în apă cu gheață, răzuind vasul în timp ce amestecați, până când toată făina și apa au fost încorporate într-un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se amestecă în 2 linguri de ulei de măsline. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până când aluatul este ferm, dar ușor lipicios, amestecând mai multă făină, dacă este necesar. Frământați usturoiul granulat și condimentul Italian în aluat. (Pasul de frământare se poate face într-o mașină de pâine setată pe setarea aluatului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
4
Formați aluatul într-o rundă și puneți-l într-un bol cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Ungeți blatul cu 1/2 linguriță de ulei de măsline, acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească până la dublu, 1 până la 2 ore. Puneți aluatul și tăiați-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-o crustă de pizza de 12 inci și așezați-o pe tigăi de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
PunchPunch
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Mutați un suport în poziția de jos în cuptor și preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Coaceți crustele de pizza pe raftul inferior doar până când sunt ferme, 3 până la 7 minute. Lăsați crustele să se răcească aproximativ 10 minute înainte de a completa cu sos, brânză sau alte ingrediente dorite și reveniți la cuptor pentru a coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista