Aluat de Pizza universal

Aluat de Pizza universal
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați aluatul de Pizza Universal. Această rețetă vegană servește 1 și costă $1.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 1567 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, apă caldă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza cu brânză cu aluat de pizza de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare și se lasă să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 1 cană de făină și sare în amestecul de drojdie și amestecați bine. Se amestecă 2 căni de făină, câte 1 cană, amestecând bine după fiecare adăugare. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute) și adăugați suficient din făina rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l în partea superioară. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Formați aluatul conform instrucțiunilor rețetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Notă: pentru a îngheța, lăsați aluatul să crească o dată, dați cu pumnul în jos și formați o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
5
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar rezistentă, acoperită cu spray de gătit; stoarceți tot aerul și sigilați. A se păstra la congelator până la 1 lună. Pentru a dezgheța, puneți aluatul în frigider 12 ore sau peste noapte. Cu foarfeca, tăiați punga de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
6
Așezați aluatul pe o suprafață făinoasă și modelați conform instrucțiunilor rețetei. Alternativ, pentru pizza, puteți face aluatul, întindeți, înfășurați în folie și congelați. Pentru a coace, scoateți din congelator; acoperiți și coaceți conform instrucțiunilor rețetei (nu este nevoie să dezghețați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista