Aluat De Pizza Parmezan Perfect
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați aluatul perfect de pizza cu parmezan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 796 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, drojdie cu creștere rapidă, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este super. Rețete similare includ Aluat Magic De Mozzarella-Aluat De Pizza Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, Aluat Perfect Pentru Plăcintă, și Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza.
Instrucțiuni
Se amestecă 4 căni de făină, parmezan, drojdie și sare într-un castron mare.
Adăugați apă și ulei; se amestecă până când amestecul formează aluat moale. Frământați pe suprafața ușor făinată 5 min. sau până când este netedă și elastică, adăugând treptat făina rămasă.
Tăiați aluatul în 4 bucăți. (Fiecare piesă este suficientă pentru o pizza de 12 inci.) Pulverizați fiecare bucată cu spray de gătit. Dacă utilizați imediat, acoperiți numărul dorit de bucăți de aluat cu folie de plastic; lăsați să stea 15 min.
Așezați fiecare bucată de aluat rămasă într-o pungă de plastic separată, resigilabilă, care a fost pulverizată cu spray de gătit. Sigilați pungile; refrigerați până la 2 zile sau congelați până la 3 luni.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Barbera vin sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( jumătate de sticlă). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.