Aluat De Pizza Integral Multigrain
Rețeta de aluat de Pizza cu mai multe cereale ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 3 ore și 10 minute. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 378 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, sirop de agave, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Pizza Tandoori Multigrain Cu Paneer Tikka, Pizza multigrain fără Gluten cu Proscuitto crocant, și Casă moale ciuperci Pizza Aluat și copie pisica Mellowterranean Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-un vas mic.
Adăugați bulgurul și quinoa și fierbeți timp de 10 minute.
Transferați boabele într-o strecurătoare cu plasă fină și țineți-le sub apă rece pentru a opri gătitul.
Lăsați boabele să se scurgă în filtru timp de 15 minute, apoi întindeți-le pe un strat gros de prosoape de hârtie pentru a absorbi orice umiditate suplimentară. Între timp, măcinați gros semințele de in într-o râșniță de condimente, doar pentru a le deschide.
Amestecați împreună apa caldă, agava și drojdia într-o cană de măsurare sau un bol mic.
Lăsați să stea până când un strat mic de spumă se dezvoltă în partea de sus, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Bateți făina și 1/2 linguriță de sare împreună într-un bol mediu; adăugați amestecul de drojdie spumoasă și uleiul de măsline și amestecați împreună cu o spatulă rigidă de cauciuc. Când aluatul începe să se unească, amestecați boabele fierte, semințele de in măcinate și semințele de floarea soarelui; formați aluatul într-o bilă uniformă în centrul bolului. Asigurați-vă că răzuiți și folosiți orice aluat lipit de părți. Aluatul va fi foarte lipicios în această etapă. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și păstrați-l într-un loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Praf ușor o foaie de copt cu făină.
Presărați o cantitate generoasă de făină pe o suprafață de lucru curată și uscată. Răzuiți aluatul pe suprafața înmuiată și frământați câteva minute, lucrând în suficientă făină pentru a face aluatul mai puțin lipicios, dar încă umed la atingere. Fă-ți periodic mâinile pentru a preveni lipirea. Formați aluatul într-o singură bilă sau împărțiți-l în bile mai mici.
Așezați bilele de aluat pe foaia de copt pregătită. Acoperiți ușor cu folie de plastic sau un prosop de vase și lăsați aluatul să se odihnească timp de 30 de minute. După 30 de minute, aluatul poate fi modelat și gătit după dorință.