Aluat De Pizza Integral Multigrain

Aluat De Pizza Integral Multigrain
Rețeta de aluat de Pizza cu mai multe cereale ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 3 ore și 10 minute. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 378 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, sirop de agave, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Pizza Tandoori Multigrain Cu Paneer Tikka, Pizza multigrain fără Gluten cu Proscuitto crocant, și Casă moale ciuperci Pizza Aluat și copie pisica Mellowterranean Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați bulgurul și quinoa și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
3
Transferați boabele într-o strecurătoare cu plasă fină și țineți-le sub apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Lăsați boabele să se scurgă în filtru timp de 15 minute, apoi întindeți-le pe un strat gros de prosoape de hârtie pentru a absorbi orice umiditate suplimentară. Între timp, măcinați gros semințele de in într-o râșniță de condimente, doar pentru a le deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De InSemințe De In
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
5
Amestecați împreună apa caldă, agava și drojdia într-o cană de măsurare sau un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BolBol
6
Lăsați să stea până când un strat mic de spumă se dezvoltă în partea de sus, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
7
Bateți făina și 1/2 linguriță de sare împreună într-un bol mediu; adăugați amestecul de drojdie spumoasă și uleiul de măsline și amestecați împreună cu o spatulă rigidă de cauciuc. Când aluatul începe să se unească, amestecați boabele fierte, semințele de in măcinate și semințele de floarea soarelui; formați aluatul într-o bilă uniformă în centrul bolului. Asigurați-vă că răzuiți și folosiți orice aluat lipit de părți. Aluatul va fi foarte lipicios în această etapă. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și păstrați-l într-un loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In MăcinateSemințe De In Măcinate
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BoabeBoabe
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BatetiBateti
BolBol
8
Praf ușor o foaie de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Presărați o cantitate generoasă de făină pe o suprafață de lucru curată și uscată. Răzuiți aluatul pe suprafața înmuiată și frământați câteva minute, lucrând în suficientă făină pentru a face aluatul mai puțin lipicios, dar încă umed la atingere. Fă-ți periodic mâinile pentru a preveni lipirea. Formați aluatul într-o singură bilă sau împărțiți-l în bile mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
10
Așezați bilele de aluat pe foaia de copt pregătită. Acoperiți ușor cu folie de plastic sau un prosop de vase și lăsați aluatul să se odihnească timp de 30 de minute. După 30 de minute, aluatul poate fi modelat și gătit după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista