Aluat, ciuperci sălbatice și pansament cu slănină

Aluat, ciuperci sălbatice și pansament cu slănină
Sourdough, ciuperci sălbatice, și sos de Bacon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 503 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 3,84 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, sare și piper, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aluat, ciuperci sălbatice și pansament cu slănină, Sos De Ciuperci Sălbatice-Slănină, și Salată de Kale și Grapefruit cu slănină caldă-pansament cu ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Întindeți pâinea pe o foaie mare de copt (sau 2 foi de copt mai mici) într-un strat uniform și coaceți, amestecând de câteva ori, până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Scoateți și lăsați să se răcească. Odată răcit, puneți cuburile într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Creșteți căldura la 375 grade F.
6
Combinați ciupercile într-un vas mare de copt sau foaie de copt, aruncați cu 3 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți la cuptor, amestecând de mai multe ori, până se rumenesc moale și auriu, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
În timp ce ciupercile se prăjesc, încălziți restul de 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare cu fața înaltă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați slănina și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și grăsimea s-a topit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
9
Scoateți slănina cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
10
Îndepărtați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime topită în tigaia sotată și așezați-o din nou pe aragaz la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
12
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
13
Adăugați 3 căni din bulionul de pui și ierburile, condimentați cu sare și piper și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
14
Adăugați ciupercile în pâine, apoi adăugați amestecul de ceapă/stoc, ou, sare și piper și amestecați ușor până se combină. Pansamentul trebuie să fie foarte umed, adăugați mai mult stoc după cum este necesar. Răzuiți amestecul într-un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 cu 2 inci. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
15
Scoateți folia și continuați să coaceți până când blatul este maro auriu, cu aproximativ 30 până la 40 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
16
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista