Alton Brown ' s Sardine-sandvișuri cu Avocado
Sandvișurile cu Sardine-Avocado ale lui Alton Brown sunt un vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 628 calorii, 4G de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de avocado, conserve de sardine în ulei de măsline, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Biscuiții lui Alton Brown, Sosul de afine al lui Alton Brown (doar mai bun), și Pâine prăjită franceză de la Alton Brown.
Instrucțiuni
Scurgeți uleiul din 1 cutie de sardine într-un castron mic și puneți-l deoparte.
Scurgeți uleiul din a doua cutie într-un alt castron mic și amestecați-l cu 1 lingură de pătrunjel, oțet, coajă de lămâie și piper negru.
Adăugați sardinele și amestecați.
Lăsați să stea puțin, astfel încât aromele să se căsătorească.
Prăjiți-vă pâinea într-un prăjitor de pâine normal sau, dacă doriți să fiți în stil Alton, încălziți cuptorul la setarea broilerului la înălțime și așezați pâinea glisată cu ulei (folosind uleiul de sardină rămas) pe raft. Păstrați-le acolo doar 2 până la 3 minute, altfel vor trece de la maro auriu și crocant la carbonizat și trist.
Înjumătățiți avocado și îndepărtați groapa. Smoosh carnea în fiecare jumătate cu o furculiță.
Întindeți această bunătate verde uniform pe pâinea prăjită, apoi acoperiți cu o lingură frumoasă din amestecul de sardine.
Se toarnă deasupra orice sos de ulei de sardină rămas și se ornează cu pătrunjelul rămas. Condimentează cu sare de mare și o stoarcere mare frumoasă din pene de lămâie.