Aloo Gobi
Aloo Gobi este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 125 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână usturoi, suc de lămâie, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de SippitySup. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 21%. Încercați Aloo Gobi curry, cum să faci punjabi Aloo Gobi / stil dhaba, Aloo Gobi , cum să faci Aloo Gobi uscat / Punjabi Aloo Gobi, și stilul restaurantului aloo gobi, cum să faci Aloo Gobi masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți oala cu fundul greu la foc mediu până când este foarte fierbinte și adăugați uleiul.
Adăugați semințele de muștar, chimenul și cuișoarele și amestecați până când condimentele încep să crape.
Adăugați ghimbirul și usturoiul și prăjiți până când sunt parfumate, apoi adăugați ceapa. Prăjiți acest amestec până când ceapa este moale și abia începe să se rumenească, apoi adăugați chili, garam masala, turmeric, sare, miere, apă și cartofi.Acoperiți și fierbeți la foc mediu mic timp de 10 minute, adăugați conopida și gătiți până când totul este fraged, încă 30-40 de minute.
Adăugați sucul de lămâie și mazărea chiar la sfârșit și serviți Aloo Gobi garnisit cu coriandru alături de niște orez basmati și raita.