Aloha Casant

Aloha Casant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Aloha Brittle. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 152 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, extract de vanillan, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Aloha, Aloha Salsa, și Făină De Ovăz Alohan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o foaie mare de copt cu 1 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Presărați nucă de cocos într-un 12-in. cerc pe tigaia pregătită. Într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul și siropul de porumb. Gatiti la foc mediu pana cand un termometru cu bomboane citeste 240 circulari (etapa soft-ball), amestecand continuu. Se amestecă nucile de macadamia, nucile pecan și untul rămas; gatiti si amestecati pana cand amestecul citeste 300 km (etapa hard-crack).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Combinați bicarbonatul de sodiu, apa și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scoateți cratița de pe foc; amestecați amestecul de bicarbonat de sodiu. Se toarnă rapid peste nucă de cocos. Se răcește înainte de a se rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș cu hârtie cerată între straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista