Almond Petits Fours
Almond Petits Fours este un fără lactate desert. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 60 de porții cu 109 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Un amestec de extract de migdale, apă, amestec de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Almond Petits Fours, Duș De Primăvară Almond Petits Fours, și Petits Fours pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați fundul doar de aproximativ 58 de mini căni de brioșă cu spray de copt cu făină.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, adăugând 1 linguriță extract de migdale cu apa. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (aproximativ jumătate pline). (Dacă utilizați o tigaie, puneți la frigider aluatul în timp ce coaceți alte prăjituri; spălați tigaia înainte de a umple cu aluat suplimentar.)
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Așezați raftul de răcire pe foaia de prăjituri sau pe hârtie cerată pentru a prinde picăturile de glazură. În cratița de 3 litri, amestecați zahărul pudră, 1/2 cană de apă, siropul de porumb și 2 lingurițe extract de migdale.
Se încălzește la foc mic, amestecând frecvent, până se dizolvă zahărul; se ia de pe foc. Se amestecă în apă fierbinte, câte 1 linguriță, până când glazura se toarnă. Întoarceți fiecare mini-tort pe raftul de răcire, astfel încât partea superioară să fie în jos.
Se toarnă aproximativ 1 lingură glazură peste fiecare tort, lăsând glazura să acopere părțile laterale.
Lăsați să stea 15 minute.
Cu glazură de decorare, modele de țevi pe prăjituri sau prăjituri de garnitură cu flori chiar înainte de servire. Depozitați ușor acoperit.