Almond Joy Hearts
Almond Joy Hearts este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 111 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de migdale, bucăți de ciocolată semidulce, cremă de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Inimi De Migdale Sfărâmicioase, Inimi De Pâine Prăjită Franceză Cu Migdale, și Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 buc. F. Spălați matrița din silicon în formă de inimă cu apă caldă.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți gol timp de 5 minute pentru a se usca.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Într-un castron mare combinați nuca de cocos, migdalele și crema de nucă de cocos.
Așezați 8 până la 10 bucăți de ciocolată în fiecare dintre cavitățile în formă de inimă pe foaia de copt din silicon.
Așezați 1/2 linguriță din amestecul de nucă de cocos-migdale în centrul fiecărei cavități, deasupra bucăților de ciocolată.
Așezați încă 8 până la 10 bucăți de ciocolată deasupra amestecului de nucă de cocos-migdale, aranjându-le astfel încât centrele să fie în mare parte acoperite.
Transferați foaia de biscuiți cu mucegai în cuptor și coaceți până când ciocolata începe să se topească și este ușor de întins, 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor. Folosiți o linguriță și cu o mișcare de aruncare rulați vârful lingurii în jurul marginilor fiecărei cavități pentru a vă asigura că ciocolata topită acoperă complet fundul cavității. Folosiți partea din spate a linguriței pentru a netezi "fundul" bomboanelor de ciocolată care sunt cu fața în sus. În cele din urmă, agitați ușor matrița de silicon în sus și în jos pentru a forța orice bule de aer.
Așezați covorul de silicon la frigider timp de 1 oră pentru a se seta.
Scoateți din frigider și răsturnați ușor cavitățile pentru a elibera bomboanele. Folosiți un cuțit de unt pentru a netezi fulgii și a face fundul bomboanelor de ciocolată cât mai plat posibil.