Florentinele de migdale necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 31 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 158 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de G / 1/2 cană de unt, g praf de copt, cană / 150g zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gurmanda Violet. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Mărturisirea # 139: sunt blocat în echipament de vacanță ... florentini cu migdale de ciocolată neagră, Florentini, și Florentini.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 150 cm / 290 cm / F. tapetați o tavă de copt fie cu pergament, fie cu coacere silicionă mat.In un castron, se amestecă împreună albușuri de ou și zahăr pudră. Se amestecă migdalele în fulgi.Puneți petele de migdale pe foaia de copt, aplatizând-o cu lingura în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți timp de 6-8 minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați-l să se răcească puțin pe foaia de copt. Apoi folosiți un cuțit pentru a scoate biscuiții de pe foaie. Mâncați sau păstrați într-un borcan timp de până la 4 zile.