Alfajores (cookie-uri Sandwich Dulce de leche)
Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 68 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, zahăr și alte câteva ingrediente de cofetărie, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Alfajores-cookie-uri sandwich dulce de leche, Alfajores / cookie-uri Sandwich Dulce de leche, și Alfajores de Dulce de Leche (cookie-uri sandwich cu Caramel) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Linie foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
Cernem împreună amidon de porumb, făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare.
Cu mixerul la viteză medie, bateți zahărul și untul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați brandy și vanilie. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Cerneti amestecul de amidon de porumb peste amestecul de unt si combinati cu spatula de cauciuc pana cand aluatul se reuneste (amestecul va fi sfărâmicios). Formați amestecul în bilă, acoperiți ușor cu folie de plastic (Vezi notele) și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Curățați praful și uscați suprafața de lucru cu făină. Frecați sucitorul cu făină.
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch. Folosind un tăietor rotund de 2 sau 2 1/2 inch, tăiați fursecurile și aranjați-le pe foaia de copt pregătită, distanțându-le la aproximativ 1 inch. (A se vedea notele.)
Coaceți până când marginile cookie-urilor încep să devină aurii, aproximativ 12 minute. Alfajores ar trebui să fie în mare parte alb.
Transferați foaia de copt în raftul de răcire și răciți complet, aproximativ 30 de minute. Odată răcit, întindeți jumătate de fursecuri cu aproximativ 1 lingură dulce de leche. Acoperiți cu cookie-urile rămase. Praf cu zahăr de cofetari.