Alegeți și amestecați placa de tăiței

Alegeți și amestecați placa de tăiței
Pick & mix placă de tăiței este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, ou, pesmet și tăiței de ou. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Alege ' n ' mix pizza, Salată de grădină de vară Pick 'n' mix, și Alege Aroma Ta Brioșă Mix Coaja Cookie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înmuiați fâșiile de carne în oul bătut, scurgeți excesul, apoi rulați în pesmet pentru a acoperi. (Îmi place să folosesc ciabatta, deoarece există deja ulei de măsline în el, așa că nu trebuie să adăugați niciunul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CiabattaCiabatta
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Așezați pe o foaie de copt antiaderentă și coaceți timp de 15-20 de minute sau până când sunt crocante și fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Între timp, gătiți tăiței conform instrucțiunilor ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Scurgeți și aruncați cu ulei de măsline și ceapă de primăvară. Folosind un cojitor de legume, radeți castravetele și morcovul în panglici. Îngrămădiți tăiței pe farfurii de servire împreună cu morcovul și castravetele. Puneți câteva fâșii de pui sau de porc alături și serviți cu o oală mică de hoisin, prune sau sos de grătar pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista