Ajax (Salsa de roșii și ceapă în stil columbian)

Ajax (Salsa de roșii și ceapă în stil columbian)
Rețeta Ajcr. (salsa de roșii și ceapă în stil columbian) ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 3 minute. Această rețetă face 3 porții cu 20 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, ardei iute jalape, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Patacones Con Hogao (Pătlagine prăjite în stil columbian cu sos de roșii-ceapă), SOS COLUMBIAN DE ROȘII ȘI CEAPĂ (HOGAO), și Tocană de pui columbiană cu cartofi, roșii și ceapă.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile, scallions, cilantro și chili într-un castron mic. Condimentează generos cu sare și lasă să stea 2 minute până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați apă și amestecați pentru a combina. Aj-ul poate fi consumat imediat sau depozitat într-un recipient sigilat la frigider timp de până la 5 zile
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții3
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista