Ahi ars cu orez brun și bulion de ananas-ghimbir

Ahi ars cu orez brun și bulion de ananas-ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 701 calorii, 55g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $12.73 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Bulion de ciuperci peste unt brun halibut ars, Somon ars cu ghimbir în bulion Miso cu gust de Jalapeno-Scallion și tăiței de dovlecei, și Scoici Arse Cu Salsa De Ananas, Ghimbir Și Lemongrass pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați kombu în 1 cană de apă cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Scurgere. Aduceți kombu și 6 căni de apă pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Eliminați kombu; aruncați.
Adăugați bonito; se fierbe 2 minute.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
Se amestecă în mirin, 1 1/2 lingurițe tamari, oțet, zahăr și sare. Se strecoară în cratiță medie.
Adăugați concentrat de suc, ghimbir și 3 lingurițe de tamari; aduceți la foc mic. Puneți bulionul deoparte.
Încălziți 4 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Încălziți 2 lingurițe de ulei în aceeași tigaie la foc mare.
Adăugați ton; căutați 2 minute pe fiecare parte. Între timp, aduceți bulionul la foc mic. Movilă 1/2 cană de orez în fiecare din cele 4 boluri de supă de mică adâncime. Puneți 3/4 cană bulion în jurul orezului în fiecare castron. Top orez cu ahi și ceapă.