Ahi ars cu orez brun și bulion de ananas-ghimbir

Ahi ars cu orez brun și bulion de ananas-ghimbir
Ahi ars cu orez brun și bulion de ananas-ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 701 calorii, 55g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $12.73 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Bulion de ciuperci peste unt brun halibut ars, Somon ars cu ghimbir în bulion Miso cu gust de Jalapeno-Scallion și tăiței de dovlecei, și Scoici Arse Cu Salsa De Ananas, Ghimbir Și Lemongrass pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați kombu în 1 cană de apă cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scurgere. Aduceți kombu și 6 căni de apă pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Eliminați kombu; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
4
Adăugați bonito; se fierbe 2 minute.
5
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
6
Se amestecă în mirin, 1 1/2 lingurițe tamari, oțet, zahăr și sare. Se strecoară în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
TamariTamari
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați concentrat de suc, ghimbir și 3 lingurițe de tamari; aduceți la foc mic. Puneți bulionul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
TamariTamari
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
8
Încălziți 4 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Încălziți 2 lingurițe de ulei în aceeași tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați ton; căutați 2 minute pe fiecare parte. Între timp, aduceți bulionul la foc mic. Movilă 1/2 cană de orez în fiecare din cele 4 boluri de supă de mică adâncime. Puneți 3/4 cană bulion în jurul orezului în fiecare castron. Top orez cu ahi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista