Ahi ars cu orez brun și bulion de ananas-ghimbir

Ahi ars cu orez brun și bulion de ananas-ghimbir
Ahi ars cu orez brun și bulion de ananas-ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 701 calorii, 55g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $12.73 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Bulion de ciuperci peste unt brun halibut ars, Somon ars cu ghimbir în bulion Miso cu gust de Jalapeno-Scallion și tăiței de dovlecei, și Scoici Arse Cu Salsa De Ananas, Ghimbir Și Lemongrass pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați kombu în 1 cană de apă cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Scurgere. Aduceți kombu și 6 căni de apă pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Eliminați kombu; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
4
Adăugați bonito; se fierbe 2 minute.
5
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
6
Se amestecă în mirin, 1 1/2 lingurițe tamari, oțet, zahăr și sare. Se strecoară în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
TamariTamari
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați concentrat de suc, ghimbir și 3 lingurițe de tamari; aduceți la foc mic. Puneți bulionul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
TamariTamari
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
8
Încălziți 4 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
10
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Încălziți 2 lingurițe de ulei în aceeași tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Adăugați ton; căutați 2 minute pe fiecare parte. Între timp, aduceți bulionul la foc mic. Movilă 1/2 cană de orez în fiecare din cele 4 boluri de supă de mică adâncime. Puneți 3/4 cană bulion în jurul orezului în fiecare castron. Top orez cu ahi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista