Agnolotti cu sos de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, jumătate și jumătate, frunze de busuioc sfâșiate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare sunt Anghinare și brânză de capră Hefter Agnolotti cu trufe, Agnolotti cu sos de cremă de nucă de salvie, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt.
Instrucțiuni
1
Combinați anghinarea, jumătate și jumătate, usturoiul, fulgii de ardei roșu și 1/4 linguriță de sare într-o tigaie mare și aduceți la foc mic la foc mediu. Acoperiți și gătiți până când anghinarea este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați mazărea și continuați să gătiți, acoperite, până se înmoaie, încă aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie și sucul. Aruncați cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Nonpareils Argintii
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
4
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați agnolotti și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele și transferați în tigaie cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Agnolotti
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați parmezanul în tigaie și amestecați ușor până când pastele sunt acoperite. Se diluează sosul cu o parte din apa de gătit rezervată. Se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii