Carne De Vită Tapiterie Sukiyaki

Carne De Vită Tapiterie Sukiyaki
Carne de vită Tapiterie Sukiyaki este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 987 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,59 USD pe porție. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați resturi de carne de vită, zahăr, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Vită Sukiyaki, Sukiyaki (Oală Fierbinte Japoneză De Vită), și Carne De Vită Măcinată Sukiyaki.

Instrucțiuni

1
Tăiați resturile de vită în bucăți de 2 inci. Clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2
Așezați într-o cratiță mare împreună cu oasele.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la foc mic, îndepărtând orice gunoi de carne se ridică la suprafață. Când apa este limpede, adăugați sake-ul, ceapa, ghimbirul, sosul de soia, sarea, mirinul și zahărul. Fierbeți până când bucățile de carne de vită sunt fragede, aproximativ 2 ore. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină. Alegeți bucăți de vită și puneți-le deoparte. Îndepărtați grăsimea de pe partea superioară a bulionului. Alternativ, lăsați supa să se răcească și dați-o la frigider până când grăsimea s-a solidificat deasupra, apoi răzuiți grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
(tub Mare)(tub Mare)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Când este gata de servit, reîncălziți supa într-o cratiță mare în bucătărie sau pe o plită din centrul mesei de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați legumele și fierbeți până se înmoaie, 10 până la 20 de minute, în funcție de legumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
6
Adăugați tofu în ultimele cinci minute de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
7
Adăugați tăiței udon sau soba, folosind timpii de gătit direcționați pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soba NoodlesSoba Noodles
8
Adăugați resturi de vită pentru a reîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
9
Între timp, bateți ouăle în boluri individuale de servire, condimentând după gust cu sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
10
Pentru a servi, fie păstrați bulionul la foc mic pe o sobă portabilă pentru masă, fie aduceți oala la masă. Mesenii vor înmuia bucăți de carne de vită grasă în bolurile lor individuale de ou și sos de soia, împreună cu tofu, legume și tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista