Afumat Umplute Chile Poppers
Afumat umplute Chile Poppers ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $1.78 pe portie. O porție conține 483 calorii, 17g de proteine, și 43G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute jalape, brânză Cheddar ascuțită, jumătăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Piept de pui la grătar umplut cu brânză de capră cu sos de coriandru Chile afumat, Chorizo Chile Poppers, și Țipând Umplute Jalapeno Poppers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face umplutura popper, combinați brânzeturile într-un castron de dimensiuni medii și amestecați-le împreună cu o furculiță.
Puneți amestecul de brânză într-o pungă de plastic cu fermoar de dimensiuni de galon și tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Strângeți fiecare jalapeincroumro plin de amestecul de brânză.
Puneți jalape-ul umplut cu brânză în cutia de ouă. Împingeți o jumătate de pecan în fiecare ardei. Înfășurați o jumătate de fâșie de slănină în jurul fiecărui jalapeimbropro și fixați-o cu o scobitoare.
Umpleți coșul de cărbune cu brichete, așezați coșul de fum pe grătarul inferior al grătarului și aprindeți sau pregătiți un foc în fumător. Pentru un grătar cu gaz, întoarceți jumătate din arzătoare la mare.
Când cărbunii sunt gata, aruncați-i în fundul grătarului și întindeți-i uniform pe jumătate. Împrăștiați așchii de lemn drenați pe cărbunii fierbinți sau puneți așchii de lemn uscați într-un recipient metalic și așezați cel mai aproape de un arzător pe un grătar cu gaz.
Așezați jalape Arkos pe partea indirectă a grătarului. Când fumul începe să crească, închideți capacul.
Fumați ardeii la 350 km F timp de 1 oră și 15 minute până când slănina este gătită și jalapele au o aromă fumurie.
Îmi prăjesc pecanele pentru mai multă aromă înainte de a le introduce în jalapeinculo. Pentru a prăji, topiți 1 linguriță de unt nesărat într-o tigaie mică din fontă la foc mediu.
Adăugați pecanele și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor.
Retipărit cu permisiunea de la 25 Essentials: tehnici pentru fumat de Ardie A. Davis, (C) 2009, Harvard Common Press