Afumat Umplute Chile Poppers

Afumat Umplute Chile Poppers
Afumat umplute Chile Poppers ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $1.78 pe portie. O porție conține 483 calorii, 17g de proteine, și 43G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute jalape, brânză Cheddar ascuțită, jumătăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Piept de pui la grătar umplut cu brânză de capră cu sos de coriandru Chile afumat, Chorizo Chile Poppers, și Țipând Umplute Jalapeno Poppers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face umplutura popper, combinați brânzeturile într-un castron de dimensiuni medii și amestecați-le împreună cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți amestecul de brânză într-o pungă de plastic cu fermoar de dimensiuni de galon și tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Strângeți fiecare jalapeincroumro plin de amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Puneți jalape-ul umplut cu brânză în cutia de ouă. Împingeți o jumătate de pecan în fiecare ardei. Înfășurați o jumătate de fâșie de slănină în jurul fiecărui jalapeimbropro și fixați-o cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Nuci PecanNuci Pecan
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
4
Umpleți coșul de cărbune cu brichete, așezați coșul de fum pe grătarul inferior al grătarului și aprindeți sau pregătiți un foc în fumător. Pentru un grătar cu gaz, întoarceți jumătate din arzătoare la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Când cărbunii sunt gata, aruncați-i în fundul grătarului și întindeți-i uniform pe jumătate. Împrăștiați așchii de lemn drenați pe cărbunii fierbinți sau puneți așchii de lemn uscați într-un recipient metalic și așezați cel mai aproape de un arzător pe un grătar cu gaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați jalape Arkos pe partea indirectă a grătarului. Când fumul începe să crească, închideți capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Fumați ardeii la 350 km F timp de 1 oră și 15 minute până când slănina este gătită și jalapele au o aromă fumurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1
Îmi prăjesc pecanele pentru mai multă aromă înainte de a le introduce în jalapeinculo. Pentru a prăji, topiți 1 linguriță de unt nesărat într-o tigaie mică din fontă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Nuci PecanNuci Pecan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pecanele și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
3
Retipărit cu permisiunea de la 25 Essentials: tehnici pentru fumat de Ardie A. Davis, (C) 2009, Harvard Common Press

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellroig Cava Brut. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista