Afumat Pate Bluefish
Afumat Bluefish Pate necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă are 92 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă din alimente și vin necesită suc de lămâie, arpagic, pătrunjel și ceapă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Afumat Pate Bluefish, Pate De Pește Albastru Afumat, și Pate De Pește Albastru Afumat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați crema de brânză cu sosul Worcestershire, sucul de lămâie, pătrunjelul, ceapa, sosul fierbinte și jumătate din arpagic. Îndoiți peștele albastru afumat în amestecul de cremă de brânză.
Presărați arpagicul rămas deasupra și serviți cu pâine prăjită.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.