African Mango Fool

African Mango Fool
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați African Mango Fool. O porție conține 412 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, apă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Mango ai putea urma acest curs principal cu Panna Cotta de nucă de cocos cu fructe de pasiune și mango ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mango Fool, Mango Afine "Prost", și Mango-mint Fool.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinăria Good Hope full Berry Pinotage. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Acest vin prezintă un gust răcoritor, dar suculent, cu fructe de pădure negre, prune, fructe negre sălbatice și un sucrosit natural minunat. Are o textură suplă, cu taninuri integrate, suple și niște condimente atractive pe finisaj. Incredibil de moreish!
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista