Afine Se Sfărâmă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați afine. Această rețetă servește 8 și costă 1,38 USD pe porție. O porție conține 436 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, ovăz, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pâine prăjită franceză la cuptor cu afine cu Amaretti Crumble și sirop de arțar de afine, Afine Se Sfărâmă, și Afine Se Sfărâmă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt pătrat de 8 inci.
Pentru umplutură: într-un bol, adăugați afinele, zahărul, amidonul de porumb, cidrul și vanilia, amestecați cu grijă ingredientele împreună cu o spatulă, lăsând afinele întregi. Puneți deoparte în timp ce asamblați toppingul.
Pentru topping: în vasul unui mixer, adăugați făina, zaharurile și untul. Folosind atașamentul cu palete, încorporați untul în ingredientele uscate până când amestecul pare măcinat sau sfărâmicios. (Acest lucru se poate face manual.) Se amestecă ovăzul și nucile.
Turnați umplutura într-un vas de copt pătrat de 8 inci și distribuiți uniform toppingul peste fructe.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când toppingul se rumenesc și fructul clocotește. Se răcește ușor și se servește cald.