Adobo Ușor De Pui
Easy Chicken Adobo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 238 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ulei vegetal, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Adobo Ușor De Pui, Adobo ușor de pui în aragazul lent, și Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute, apoi întoarceți și gătiți încă 5 minute.
Transferați puiul pe o farfurie și puneți-l deoparte.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură. de picurare tigaie și a reveni tigaie la foc mic.
Se adauga usturoiul si saut pana se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a încorpora. Puneți puiul în tigaie și gătiți, acoperit, timp de 20 de minute.
Descoperiți, creșteți căldura la mediu-scăzut și gătiți încă 15 până la 20 de minute, ocazional lingând sosul peste pui, până când sosul se îngroașă puțin și puiul este fraged și frumos glazurat cu sos.
Îndepărtați frunza de dafin înainte de a mânca.