Puiul BBQ marinat adobo necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 261 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de sos fierbinte, pene de tei, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Adobo-pui marinat la grătar, Adobo-Tacos De Pui Marinat, și Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road.
Instrucțiuni
1
Așezați ardeii iute într-un castron mare, adăugați suficientă apă pentru a le acoperi și lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți și aruncați apa de înmuiere. Ștergeți vasul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați ardeii iute scursi într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați apa măsurată, ghimbirul, sarea măsurată, chimenul și piperul și amestecați până se omogenizează, oprind și răzuind ulciorul cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, aproximativ 1 minut. (Amestecul va fi gros—nu adăugați apă suplimentară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Transferați 1/3 cană de chile pur aproxume într-un castron mic și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați puiul în vasul mare rezervat, adăugați restul de chile pur aproxume și, folosind mâinile, frecați-l în pui până când este acoperit uniform. În acest moment puteți găti puiul imediat sau îl puteți acoperi și refrigera până la 24 de ore.Când este gata de grătar, scoateți puiul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 15 minute. Între timp, încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f).Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați puiul pe grătar cu pielea în jos și condimentați cu sare. Acoperiți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar pe fundul bucăților de pui, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul, condimentați cu sare, acoperiți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar pe a doua parte, încă aproximativ 5 minute.Întoarceți din nou puiul și, folosind chile pur apokulde rezervat, periați un strat subțire peste pui. Acoperiți grătarul și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți și periați ușor puiul, apoi continuați să răsturnați și să periați la fiecare 5 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă bucată citește 160 F până la 165 F și carnea de lângă os nu mai este roz, aproximativ 10 până la 15 minute mai mult (aproximativ 25 până la 30 de minute Timp total de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
8
Scoateți puiul într-un platou de servire curat și serviți cu tortilla, guacamole, sos fierbinte și pene de var, dacă doriți.