Adobo-pui marinat la grătar
Reteta adobo-marinat BBQ pui este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 6 porții cu 261 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute ancho, ardei iute guajillo, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Adobo-Tacos De Pui Marinat, Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road, și Cotlet De Porc Marinat Adobo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute într-un castron mare, adăugați suficientă apă pentru a le acoperi și lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți și aruncați apa de înmuiere. Ștergeți vasul și lăsați-l deoparte.
Așezați ardeii iute scursi într-un blender.
Adăugați apa măsurată, ghimbirul, sarea măsurată, chimenul și piperul și amestecați până se omogenizează, oprind și răzuind ulciorul cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, aproximativ 1 minut. (Amestecul va fi gros—nu adăugați apă suplimentară.)
Transferați 1/3 cană de chile pur aproxume într-un castron mic și puneți-l deoparte.
Așezați puiul în vasul mare rezervat, adăugați restul de chile pur aproxume și, folosind mâinile, frecați-l în pui până când este acoperit uniform. În acest moment puteți găti puiul imediat sau îl puteți acoperi și refrigera până la 24 de ore.Când este gata de grătar, scoateți puiul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 15 minute. Între timp, încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f).Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.
Așezați puiul pe grătar cu pielea în jos și condimentați cu sare. Acoperiți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar pe fundul bucăților de pui, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul, condimentați cu sare, acoperiți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar pe a doua parte, încă aproximativ 5 minute.Întoarceți din nou puiul și, folosind chile pur apokulde rezervat, periați un strat subțire peste pui. Acoperiți grătarul și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți și periați ușor puiul, apoi continuați să răsturnați și să periați la fiecare 5 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă bucată citește 160 F până la 165 F și carnea de lângă os nu mai este roz, aproximativ 10 până la 15 minute mai mult (aproximativ 25 până la 30 de minute Timp total de gătit).
Scoateți puiul într-un platou de servire curat și serviți cu tortilla, guacamole, sos fierbinte și pene de var, dacă doriți.