Adevăratul Aluat De Pizza Chicago Deep Dish

Adevăratul Aluat De Pizza Chicago Deep Dish
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați adevăratul aluat de Pizza Chicago Deep Dish. Această rețetă servește 8. O porție conține 308 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, zahăr, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 40%. Încercați Pizza Cu Vase Adânci Din Chicago, Pizza Cu Vase Adânci Din Chicago, și Chicago Deep Dish Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea 5 până la 10 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Combinați amestecul de drojdie, făina, uleiul de porumb și sarea kosher într-un mixer mare cu un atașament cu cârlig; frământați până când aluatul se ține împreună, dar este încă ușor lipicios, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ceapa Rosie, Tocata Marunt, Pentru ServireCeapa Rosie, Tocata Marunt, Pentru Servire
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Formați aluatul într-o bilă și transferați-l într-un castron cu unt, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până la dublarea dimensiunii, 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Puneți aluatul în jos și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute. Apăsați aluatul într-o tigaie de pizza adâncă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista