Adevăratul Aluat De Pizza Chicago Deep Dish
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați adevăratul aluat de Pizza Chicago Deep Dish. Această rețetă servește 8. O porție conține 308 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, zahăr, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 40%. Încercați Pizza Cu Vase Adânci Din Chicago, Pizza Cu Vase Adânci Din Chicago, și Chicago Deep Dish Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Combinați amestecul de drojdie, făina, uleiul de porumb și sarea kosher într-un mixer mare cu un atașament cu cârlig; frământați până când aluatul se ține împreună, dar este încă ușor lipicios, aproximativ 2 minute.
Formați aluatul într-o bilă și transferați-l într-un castron cu unt, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până la dublarea dimensiunii, 6 ore.
Puneți aluatul în jos și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute. Apăsați aluatul într-o tigaie de pizza adâncă de 10 inci.