Adeni Tea
Adeni Tean este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 186 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți lapte evaporat, apă, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 36%. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pungile de ceai deschise și goale într-un castron mic; aruncați pungile de ceai.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță; adăugați ceai liber. Se fierbe ceaiul până când apa devine roșu închis, 3 până la 5 minute. Se amestecă zahărul în ceai.
Măcinați semințele de cardamom într-o râșniță electrică sau folosind un mortar și pistil. Amestecați cardamomul măcinat, scorțișoara, nucșoara și ghimbirul în ceai; fierbeți până când aromele sunt infuzate, aproximativ 10 minute.
Se amestecă laptele în ceai și se aduce înapoi la fierbere timp de aproximativ 2 minute.
Se toarnă ceaiul printr-o sită pentru a separa solidele.